Ons verhaal start met Babette... - Studio Babette

Ons verhaal start met Babette...

Hallo 

Op dit plekje van onze website vertel ik graag wat meer over mezelf. Mijn naam is Julie en je kan me herkennen aan mijn enthousiasme, passie voor hippe oorbellen, liefde voor Italië en natuurlijk de liefde voor mijn gezinnetje. 

Studio Babette is geïnspireerd op onze lieve dochter Babette die een echt zonnetje is in huis. 

Door mijn gedrevenheid om creatief bezig te zijn en zelf leuke oorbellen te ontwerpen heb ik verschillende workshops gevolgd. Het werd een echte passie om mooie materialen uit te zoeken, ontwerpen te maken en alles zorgvuldig samen te stellen tot een perfect geheel.  

Ik doe dit natuurlijk niet alleen! Daan (mijn liefste partner) gebruikt zijn talenten graag voor het ontwerpen van ons logo, de opbouw van de webshop en het maken van de mooiste foto’s. 

Na heel wat slapeloze nachten en een goed “duwtje” in de rug van Daan (bedankt daarvoor ;-)) werd studio Babette opgericht. 

We leggen beide heel veel liefde in alles waar Studio Babette voor staat. De glimlach op jouw gezicht bij het openen van je pakje, wat als een mooi cadeautje wordt ingepakt, is voor ons goud waard. 

Dus daarom; bedankt voor het winkelen bij Studio Babette. Bedankt voor het steunen van 2 kleine, jonge ondernemers. 

En heel veel liefs, 

Julie, Daan en Babette (en Suzy, want zij is ons mascotte-hondje ;-)) 

Terug naar blog